NOUTĂȚI

The Grand Heritage - Primii 100 de ani - expoziție aniversară dedicată artei și a tradițiilor populare

Salutări din Uranus! - prima expoziție interactivă de fotografie și pictură, dedicată binecunoscutului cartier din centrul Bucureștiului

The Grand Heritage - primul eveniment din România care poziționează arta tradițională românească pe cea mai înaltă treaptă a artizanatului

Deschiderea oficiala a monobrandurilor Philipp Plein si Billionaire din Bucuresti

CONCORDIA a organizat cea de-a treia ediție a Concertului Caritabil
VEZI TOATE ȘTIRILE

BIROURILE GRAND - DETALII TEHNICE

Birourile închiriate se predau chiriaşilor conform contractului, dar pot fi îmbunătăţite  ulterior, în funcţie de dorinţa chiriaşilor. Următoarele articole sunt incluse în dotarile de bază, în afara cazului în care se precizează altfel.
 
Pereţii
Pereţi dublu placaţi cu Rigips de tip sandwich, vopsiti pe ambele părţi separând modulele de birouri, cu izolare fonică atât între birouri cât şi între birouri şi coridoare. Vopseaua utilizată: Caparol Sintheza – culorile Terra 16, Tibet 16, Baumit 2199.
 
Înălţimile încăperilor
 

Etajul 1

Etajul 2

Etajele 3 – 8

Etajul 9

Birouri: 3,80 m Birouri: 3,00 m Birouri: 2,75 m Birouri: 2,60 – 2,90 m
Coridoare 2,15 – 2,30 m Coridoare 3,00 m Coridoare 2,15 – 2,30 m Coridoare: 2,90 m
 
Tavanul
Cel mai modern sistem de aer condiţionat pentru birouri este integrat în tavan oferind confort maxim utilizatorilor, acest sistem neproducând curenţi de aer. De asemenea în tavan sunt integrate şi panourile de încălzire – răcire. Lămpile fluorescente cu oglindă reflectorizantă şi dispersor sunt montate pe placa de Rigips vopsită în alb cu Caparol Lido.
 
Pardoseala
Mochetă de înaltă calitate antistatică, izolată fonic, rezistentă la scaunul cu rotile, disponibilă în culorile cărămiziu şi gri fer .
 
Uşile
Uşile de acces în birouri:  90/200 cm, izolate fonic la 32dB, cu grad de rezistenţă la foc T30.
 
Tocurile de uşi, metalice, emailate, din oţel – culoare albastru închis 5008, cu furnir de lemn de păr şi feronerie de înaltă calitate, cu încuietori (butuc, cilindru), tip EVVA.
 
Ferestrele
Ferestre cu geamuri duble, termoizolate cu izolare fonică la 32 dB, ce se pot deschide în fiecare modul de birouri, cu rame de aluminiu emailate de înaltă calitate, izolate termic.
 
Sistemul de încălzire răcire
Suprafaţa de birouri este încălzită / răcită de cel mai modern şi confortabil sistem de încălzire-răcire integrat în tavan, cu ajustare individuală per modul de birou, prin intermediul termostatelor. Temperatura în birouri pe timp de vară este de +24 ˚ C (umiditate: 60%) şi pe timp de iarnă de +21 ˚ C (umiditate: 30%). Chiriaşii birourilor pot ajusta temperatura într-un interval de + 2 ˚ C, - 2  ˚ C.
 
Sistemul de ventilaţie
Aportul de aer proaspăt: 48 m3/h la 8 m2/persoană cu ferestrele închise. Detectorii de umiditate previn condensul în momentul în care răcirea este operativă.
 
 
Parametrii generali
Parametrii sistemului de încălzire-răcire a birourilor sunt proiectaţi pentru 8 m2/persoană şi o încărcare termică prevăzută pentru un computer şi un copiator normal per 10 persoane.
 
Sistemul de iluminare
Birourile sunt prevăzute cu lămpi fluorescente care nu reflectă lumina, care asigură o intensitate luminoasă de 500 Lux la nivelul de lucru.
 
Cablajul
Canale pentru cabluri integrate în podea, suficient de încăpătoare pentru o densitate mare de conexiuni, în special dacă birourile sunt utilizate ca spaţii deschise. Fiecare punct de lucru (aproximativ 10 m2) este echipat cu un modul (Sistem Van Geel) montat în podea plasat deasupra canalului pentru cabluri conform specificaţiilor chiriaşului. Modulul standard este echipat cu două prize (din care una UPS), o priză de telefon, şi o priză oarbă pentru transmiterea de date. Alte module sau prize pot fi instalate la cererea chiriaşului şi pe cheltuiala acestuia. La cerere, fiecare chiriaş se poate conecta la sistemul de televiziune prin cablu existent în clădire contra cost.
 
UPS
Clădirea este dotată cu un grup electrogen de 1110KVA, care asigură energie electrică pentru toate sistemele de siguranţă, în conformitate cu standardele hotelului Marriott. Sistemelor de telecomunicaţii le este asigurată funcţionabilitatea de o rezervă independentă de energie.
 
Cablare pentru computere
Pentru fiecare punct de lucru (la 8-10 m2) se pot monta până la două cabluri de transmitere de date. Contra cost se poate monta o cablare în reţea. Canalele au capacitatea de a conecta toate modulele de pe etaj, sau reţele mai mici.
 
Sistemul de telefonie şi telecomunicaţii
Chiriaşii din The Grand Offices beneficiază de aproximativ 3000 de numere de telefon prin centrala HIPATH 4000 SIEMENS (PBX) echipată cu ISDN. Conexiunea ROMTELECOM – PBX este realizată prin fibră optică care asigură o transmitere fidelă de date. Fiecare punct de lucru este standard echipat cu o priză de telefon. În cazul în care în suprafaţa închiriată se doresc mai multe linii telefonice, se pot face conexiuni suplimentare pentru a veni în întimpinarea cerinţelor chiriaşilor.
  
Facilităţi sanitare
Fiecare etaj este prevăzut în zona centrală cu: toalete pentru bărbaţi şi femei, o mini bucătărie, un depozit şi o încăpere pentru depozitarea materialelor pentru curăţenie, la care se poate avea acces cu uşurinţă din oricare birou. Finisajele sunt de înaltă clasă, iar design-ul atractiv.
 
Coridoarele
Pereţii placaţi cu Rigips vopsiţi asortaţi cu culoarea mochetei .Tavanul suspendat cu corpuri fluorescente integrate, difuzoare, detectoare de fum şi sprinkler-e. Mochetă de înaltă calitate. Etajele pare sunt mochetate cu mochetă de culoare cărămizie, iar etajele impare cu mochetă de culoare gri fer .
 
Recepţia The Grand Offices
Accesul în incinta The Grand Offices se face prin aripa din stânga, parter, a Complexului Multifuncţional The Grand. Această intrare este elegant decorată şi iluminată. Recepţia The Grand Offices este 24 de ore securizată şi asigură un acces civilizat şi cald în aripa de birouri.
 
Lifturile şi scările
 
Birourile din tronsonul 1 sunt deservite de 4 lifturi marca Otis, din care 3 lifturi fac legătura între subsol şi etajul 9 de birouri şi un lift care face legătura între parter şi etajul 9.
Birourile din tronsonul 4, etajul 1 sunt deservite de un lift marca Otis care face legătura între parter şi etajul 1 precum şi de o scară monumentală din marmură.
Fiecare lift are o capacitate de 13 persoane cu o greutate maximă de 1000 kg. Finisajul lifturilor este o combinaţie de oţel, crom, marmură naturală şi oglinzi.
Tronsoanele de birouri sunt prevăzute cu scări de evacuare în caz de incendiu pentru a permite evacuarea chiriaşilor în caz de urgenţă.
 

facebook twitter pinterest instagram

right1

right2

NOUTĂȚI

The Grand Heritage - Primii 100 de ani - expoziție aniversară dedicată artei și a tradițiilor populare

Salutări din Uranus! - prima expoziție interactivă de fotografie și pictură, dedicată binecunoscutului cartier din centrul Bucureștiului

The Grand Heritage - primul eveniment din România care poziționează arta tradițională românească pe cea mai înaltă treaptă a artizanatului

Deschiderea oficiala a monobrandurilor Philipp Plein si Billionaire din Bucuresti

CONCORDIA a organizat cea de-a treia ediție a Concertului Caritabil
VEZI TOATE ȘTIRILE

facebook twitter pinterest instagram

right1

right2