NOUTĂȚI

The Grand Heritage - Primii 100 de ani - expoziție aniversară dedicată artei și a tradițiilor populare

Salutări din Uranus! - prima expoziție interactivă de fotografie și pictură, dedicată binecunoscutului cartier din centrul Bucureștiului

The Grand Heritage - primul eveniment din România care poziționează arta tradițională românească pe cea mai înaltă treaptă a artizanatului

Deschiderea oficiala a monobrandurilor Philipp Plein si Billionaire din Bucuresti

CONCORDIA a organizat cea de-a treia ediție a Concertului Caritabil
VEZI TOATE ȘTIRILE

World Class

Adresa:
Clubul de Sănătate World Class
Calea 13 Septembrie nr. 90, Sector 5, RO - 76122 Bucureşti
Tel. +40 21 403 0900
Fax +40 21 403 0907
Pagina web: http://www.worldclass.ro/club-contact/#buc

 
Program:
Luni-Vineri 6:00 - 23:00
Sâmbătă-Duminică 8:00 - 21:00

 
Facilităţi::
CLUB
AEROBIC & CICLISM
GYM & CARDIO
SQUASH
SPA
PISCINĂ & JACUZZISERVICII

GROUP FITNESS

Fiind membru World Class ai la dispoziţie o multitudine de clase din care poţi alege. Poţi frecventa cele mai populare concepte de antrenamente de grup ca metodă modernă de antrenament. Credem cu adevărat că prin aceste antrenamente îţi poţi atinge obiectivele propuse. Antrenându-te în timp ce te distrezi vei fi pe calea cea bună spre un stil de viaţă sănătos.

Cele mai apreciate clase de Group Fitness la World Class Health Academy at the Grand sunt : TRX, Kick Box, Body Combat, Zumba, Switching, Aqua, Pilates, Cycling, Interval, CXWORX, Yoga. Vezi toate clasele de Group Fitness »

Multe tipuri de antrenamente sunt potrivite pentru a fi făcute în grup şi sub supravegherea unui instructor. World Class a înlocuit tradiţionalul aerobic cu clase de grup mixte care satisfac majoritatea nevoilor clienţilor; începând de la yoga şi kick-boxing până la dansuri, forţă, care se desfăşoară în cele 2 studiouri de group fitness, sau cycling. Aceste clase sunt potrivite atât pentru cei tineri cât şi pentru cei mai în vârstă, pentru cei experimentaţi sau mai puţin experimentaţi.Clasele noastre de grup nu numai motivează participanţii la antrenament ci sunt gândite astfel incât să maximizeze rezultatele şi să minimizeze riscurile de accidentări.

Rezervările la clase se fac online cu 24 ore inainte..

 

ANTRENAMENT DE FORTA/FUNCTIONAL

·         Antrenamentul de forţa este o componentă importantă din cadrul unui program echilibrat de fitness, aducând beneficii majore, precum: creşterea rezistenţei oaselor,creşterea masei musculare, scăderea riscului de accidentări şi imbunătăţirea stilului de viaţă. Combinând un antrenament de forţă cu unul cardiovascular şi de mobilitate veţi obţine un program complet de fitness.

 • suprafaţă de 404 m2
 • 10 benzi pentru alergare
 • 6 cross trainers
 • 6 biciclete şi numeroase aparate de forţă Life Fitness pentru diferite grupe musculare
 • 7 Switching Machines
 • Synrgy360, Queenax

 

ANTRENOR PERSONAL

·         Clipcard de 1 - 5 - 10 sau 20 de sesiuni individuale

·         Sesiuni de grup pentru 2-4 persoane cu clipcarduri de 1 - 5 - 10 sau 20 de sesiuni

·         Programe de nutriţie specifice

·         Seminare la cerere

Vezi toţi Antrenorii Personali »

 

 SQUASH

·         World Class Health Academy at the Grand Marriott are 2 terenuri de squash, construite după standarde internaţionale. Rezervările pot fi făcute telefonic sau la recepţie. Avem jucători profesionişti de squash care pot iniţia incepătorii sau îi pot ajuta pe cei experimentaţi să se perfecţioneze.

·         Squash este un sport care poate fi practicat la orice vârstă. Este foarte uşor de învăţat. Squash este un sport ideal pentru oricine, deoarece poate fi considerat atât ca şi o activitate plăcută de petrecere a timpului liber cât şi competiţie sportivă. Este un sport individual, de echipă sau mixt care nu depinde de condiţiile meteorologice şi are un scăzut risc de accidentare.

PISCINA SI JACUZZI

·         Lăsaţi-vă grijile şi problemele deoparte şi acordaţi-vă câteva ore de relaxare. Respiraţi, relaxaţi-vă şi deschideţi-vă simţurile. Piscina nu deserveste doar pentru exerciţii, ci reprezinta şi un loc de relaxare şi armonie unde vă puteţi destinde şi regenera energia. Este o oază liniştită care îndeamnă la prosperitate.

SPA

·         La World Class nu numai corpul este cel tratat, ci şi sufletul poate beneficia de cardul de membru. Clubul nostrum este un refugiu perfect din faţa stresului zilnic. Este locul unde puteţi veni să vă relaxaţi şi să vă regeneraţi energiile.

·         Suntem incântaţi în a vă oferi serviciile noastre profesionale de Spa. Tratamentele noastre includ o gamă largă de tipuri de masaje ( faciale, de corp, de relaxare, LPG, etc)

 

DESPRE NOI

World Class Health Academy at the Grand se află în incinta luxosului hotel JW Marriott Bucureşti, la etajul -1. Clubul oferă membrilor o multitudine de produse şi servicii pentru sporirea bunăstării. Elegant, luxos şi retras este complimentat de cel mai bun personal de servire.

World Class JW Marriott The Grand oferă membrilor săi acces la Gym & Cardio / Piscină & Jacuzzi / Aerobic & Cycling / Squash / Spa (Masaj, Tratament facial şi corporal, LPG). Clubul are o dimensiune de 2000 de metri pătraţi.

 • 30 biciclete în Cycling Studio
 • 34 de participanţi la Group Training, într-un Studio special amenajat cu o dimensiune de 187 metri pătraţi
 • Sala de fitness/functional de 404 metri pătraţi cu aparate Life Fitness de ultima generatie
 • un Studio pentru Switching/Queenax de 90 metri pătraţi cu 7 switching machines, echipamente functional, Queenax
 • 10 benzi pentru alergare, 6 biciclete cardio, 6 cross trainere şi 1 stepper
 •  sistem TRX
 •  2 terenuri de squash
 • o piscină şi un jacuzzi
 • saună uscată şi umedă in fiecare vestiar
 • 5 încăperi pentru tratamente şi masaj

Continuăm să îmbunătăţim şi să modernizăm fiecare club World Class din ţară, astfel că de acum te poţi bucura la World Class Health Academy at the Grand de:

 • 2 studiouri noi de group fitness cu capacitate marita la clase
 • sisteme Synrgy360 şi Queenax
 • echipamente noi Life Fitness în gym

 

facebook twitter pinterest instagram

right1

right2

NOUTĂȚI

The Grand Heritage - Primii 100 de ani - expoziție aniversară dedicată artei și a tradițiilor populare

Salutări din Uranus! - prima expoziție interactivă de fotografie și pictură, dedicată binecunoscutului cartier din centrul Bucureștiului

The Grand Heritage - primul eveniment din România care poziționează arta tradițională românească pe cea mai înaltă treaptă a artizanatului

Deschiderea oficiala a monobrandurilor Philipp Plein si Billionaire din Bucuresti

CONCORDIA a organizat cea de-a treia ediție a Concertului Caritabil
VEZI TOATE ȘTIRILE

facebook twitter pinterest instagram

right1

right2